Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17517

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
heet
oven
vijzelen
marineren
frituren
koelen
zuur
pittig
rauw
koud
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Panggang Paniki
Duivelse kip uit de oven
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!