Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17580

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
vijzelen
stomen
heet
marineren
frituren
pittig
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden

Groente / fruitgerechten

Ikan Goreng Sambal Mangga
Gebakken schol met een zeer pittige mangosaus
Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!