Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17657

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
stoven
blenden
heet
vis
gevogelte
vleesvervanger
frituren
vijzelen
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Udang Pedis Hijau Peteh
Pittige garnalen met groene kruiden
Sambal Goreng Tempeh dan Ayam
Gefrituurde tempeh met kippengehakt in een he...
Sambal Goreng Tahu Telor
Gefrituurde tahu en eieren in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Kangkung
Waterspinazie en tempeh in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!