Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17684

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
pittig
wokken
stomen
warm
hartig
marineren
bakken
stoven
blenden
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!