Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1846

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
marineren
stoven
heet
vijzelen
koelen
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!