Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1976

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
stomen
heet
blenden
marineren
bbq
zoet
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Sateh Kendari
Blokjes rundvlees aan een spies
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...

Groente / fruitgerechten

Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!