Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2585

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
oven
zoet-zuur
stoven
vijzelen
pittig
blancheren
blenden
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!