Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #269

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
zoet
stoven
heet
marineren
frituren
bbq
grillen
bakken
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Ayam Taliwang
Geroosterde kip met een kruidige saus
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!