Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2833

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
koelen
zuur
frituren
zoet
bbq
bakken
vijzelen
pittig
rauw
blancheren
koud
zoet-zuur
heet

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Ayam Taoco
Kip in een kruidige zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!