Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3351

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
stoven
vijzelen
blenden
heet
marineren
frituren
pittig
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Dadar Gule
Omelet in kruidige kokossaus
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Tahu Goreng Panir
Gefrituurde, krokante tahu

Groente / fruitgerechten

Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!