Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3495

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
frituren
stoven
vijzelen
pittig
oven
zuur
rauw
stomen
blancheren
koud
marineren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!