Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3566

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
pittig
frituren
bbq
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Bubur Gurih Atjeh
Hartige rijstepap met kip
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!