Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3592

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
blenden
marineren
oven
zoet
zoet-zuur
frituren
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!