Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3689

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
vijzelen
pittig
marineren
zoet
bakken
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!