Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3691

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stomen
pittig
bakken
stoven
blenden
marineren
zoet
frituren
oven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Goreng Jakarta
Gefrituurde kip uit de wok
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!