Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3765

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
bakken
pittig
frituren
stoven
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!