Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3834

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
bbq
grillen
blenden
frituren
vijzelen
marineren
zuur
heet
stoven
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!