Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4031

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
vijzelen
heet
bakken
stomen
blancheren
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!