Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4194

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
marineren
frituren
stoven
heet
zuur
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Terik Daging
Riblappen in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Pelalah Dua
Gebakken, uitgeplozen hete kip

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!