Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4337

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
blancheren
blenden
koud
stoven
frituren
heet
stomen
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!