Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4409

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
bakken
zuur
heet
stoven
vijzelen
oven
pittig
stomen
mixen
frituren
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ayam Asem Pedis
Gestoofde kip in een hete saus
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus

Groente / fruitgerechten

Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!