Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4448

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
stoven
frituren
vijzelen
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Gegado
Gefrituurde koekjes van prei en selderie
Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Pindang Ketjap
Vis gekookt in kruiden

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!