Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4470

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
pittig
vijzelen
bakken
marineren
heet
blenden
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Tumis Labu Siam
Roerbak van kruidige chayote en mais
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Ayam Masak di Blanga
Kip in een zeer pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!