Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4655

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
frituren
stoven
heet
zoet-zuur
blenden
koud
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Frikadel Jagung Pedis
Gefrituurde, pittige maiskoeken

Groente / fruitgerechten

Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon
Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!