Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4787

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
stoven
warm
pittig
frituren
vijzelen
bakken
zoet
marineren
stomen
blancheren
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!