Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4850

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
stoven
pittig
marineren
zoet
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Sambal Ikan Kering
Sambal op basis van droge, zoute vis
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Smoor Solo Ayam
Kip gesmoord in ketjap met kruiden
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!