Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4851

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
zoet
pittig
frituren
koud
bakken
stoven
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Singkong Balado
Kroepoek van cassave met een pittige stroop
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Sambal Goreng Remis
Roergebakken mosselen
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei

Groente / fruitgerechten

Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Smoor Betawi
Gestoofd rundvlees met aardappels in ketjapsa...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!