Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4947

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
marineren
frituren
bakken
pittig
blancheren
koud
lauw
heet
zuur
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Goreng Sereh
Gefrituurde kip met citroengras
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Babat Goreng
Krokant gebakken runderpens
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!