Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4990

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
frituren
lauw
blancheren
zuur
pittig
marineren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Salad Pepaya Muda
Salade van jonge papaya, komkommer en pinda&#...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!