Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5015

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
stomen
blenden
stoven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Sayur Pepaya
Jonge papaya in een pittige kokosmelksaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!