Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5053

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
frituren
heet
marineren
bbq
grillen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Baronang Bakar Sambal Ketjap Pedis
Gegrilde dorade met een pittige ketjapsaus
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!