Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5079

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
stoven
marineren
frituren
bakken
blancheren
heet
zoet-zuur
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Tahu Tauge
Gebakken tahu met tauge
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!