Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5101

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
vijzelen
stoven
pittig
bbq
heet
frituren
bakken
oven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels

Groente / fruitgerechten

Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!