Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5171

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
heet
marineren
frituren
bbq
vijzelen
zoet
vis
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Udang Masak Madu
Gestoofde garnalen in een honingsaus met ketj...
Tahu Acar Ayam
Gefrituurde tofu met kip bestrooid met bieslo...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!