Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5254

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
stoven
pocheren
heet
marineren
bbq
grillen
koud
blancheren
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!