Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5385

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
pittig
marineren
frituren
heet
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!