Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5409

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
bakken
heet
stoven
oven
koud
frituren
blancheren
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sambal Goreng Kentang
Zoete, drooggebakken pittige aardappelsticks

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!