Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5551

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
heet
frituren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Telor Madura
Eieren in kruidige saus
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu

Groente / fruitgerechten

Gulai Kuning Udang Nanas
Garnalen met ananas in een pittige gele kokos...
Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!