Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5552

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
marineren
bbq
blenden
pittig
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Pepes Bandeng Diasap
Gerookte makreel in een pakje
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!