Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5690

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
oven
marineren
vijzelen
heet
stoven
blenden
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Labu Siam
Labu siam in een kokosmelksaus met tofu en te...
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!