Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5692

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
heet
frituren
vijzelen
lauw
zuur
pittig
koelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!