Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5754

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
heet
marineren
stoven
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Pepaya
Jonge papaya in een pittige kokosmelksaus
Lalapan Dua
Courgette met een sambalsausje en geraspte ko...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!