Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5798

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
zoet-zuur
marineren
frituren
stoven
koelen
pittig
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!