Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5800

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
marineren
oven
pittig
bakken
heet
vijzelen
frituren
stoven
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Bebek Goreng Lada Hitam
Gefrituurde eend gestoofd in zwarte pepersaus

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!