Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5845

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
oven
heet
vijzelen
marineren
blancheren
zoet
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!