Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5954

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
stomen
stoven
blenden
zoet
zoet-zuur
marineren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!