Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6006

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
marineren
heet
bbq
grillen
vijzelen
blenden
pittig
oven
bakken
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Dadar Kuping
Gevulde omelet met champignonragout
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!