Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6585

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
marineren
wokken
heet
frituren
vijzelen
bbq
bakken
stoven
blancheren
blenden
koud
zoet
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Kentang Goreng Balado
Gebakken aardappelschijfjes in een hete saus
Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Pecel Ayam
Gekookte kip in kokosmelk met geraspte kokos
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!