Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6594

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
marineren
bbq
vijzelen
oven
frituren
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!