Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6818

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
heet
frituren
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong
Gesmoorde aubergines in bouillon
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!